¡Bien venidos a todos! Bine aţi venit! Welcome to all!

Proiecte, muzică, distracţie... Proyectos, música, entretenimiento... Projects, music, entertainment...


21 octombrie 2009

Ce cuprinde fiecare casetă?

Vagonul 1 - „Canciones – cântece” cuprinde o listă cu cele mai frumoase şi antrenante cântece spaniole pentru copii.
Vagonul 2 „Letras – texte” va cuprinde toate textele cântecelor prezentate în listă şi traducerile acestora în limba română (traducere ad-literam).
Vagonul 3 – „Juegos musicales – jocuri muzicale” va cuprinde jocuri pe baza cântecelor din listă sau chiar pe baza altor cântece pentru fixarea vocabularului.
Vagonul 4 – „Actividades - Activităţi” va cuprinde exerciţii-joc de gramatică pe baza cunoştinţelor dobândite prin cântec.
Vagonul 5 – „Vocabulario – vocabular” va cuprinde totalitatea cuvintelor traduse din textele cântecelor dar şi din celelate activităţi.
Vagonul 6 – „Fichas gramaticales – va cuprinde fişe gramaticale pentru noţiunile de bază ale părţilor de vorbire în gramatica spaniolă.
Opţiunea „¡Vamos a conocer España! – Hai să cunoaştem Spania!” se află fie pe locomotivă, fie pe fundalul traseului trenului. Dacă se accesează această opţiune prin click pe ea se va deschide o galerie foto cu imagini din reugiunea în care se afla trenul în momentul accesării, cu o fişă cu date generale despre ea. Imaginile se vor derula pe fond muzical, unul din cântecele înscrise în listă sau alte melodii clasice spaniole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eTwinning Project "Country, people and places"

eTwinning Project "Country, people and places"